Fixarsidan för den som söker bra produkter till rätt pris

WhatsApp Image 2019-05-29 at 15.15.58 (1)Sunnytek har under flera år utvecklat bra produkter inom solenergi som ingen säljer i Sverige och vi gör nu en specialsida för den händige. Produkterna är testade och har certifikat från EU. En del av produkterna är certifierade i Kina och EU området för det finns ingen standard i EU då Kina ligger före EU på en del områden. Våra priser är förmodligen de lägsta i Sverige inom solenergi. IMG 1216 Thomas stuga

* Alternativ och framtidssäker energilösning. Beskrivning hur detta löses i ett helhetsperspektiv. Se detta dokument som förklarar det mesta inom detta område

*Hur man väljer solpanels lösningen i Sverige. Detta är en sammanfattning och utbildande förklaring på hur man bör tänka när man väljer sin solenergi lösning i Sverige.

* Energilösningar för ditt hus. Unik sammanställning av vad vi kan göra med våra produkter för att skapa en bra energilösning för ett hus. Här går vi igenom flera olika energimetoder och analyserar allt. Version mini av denna.

* Energitak framtidens taklösning med integrerade solpaneler på ett snyggt effektivt och prisvärt sätt. Sunnytek har ett unikt koncept som även håller bättre och kostar mindre på en och samma gång. Specialsida om integreade solpåaneler och energitak.

* De mest gångbara solpanelerna 2021/ 2022

Philips gästis 4 KW

*Bilden till nedan till vänstrer är från Skogsvallen i Eskilstuna som under 2023 kommer att  byggas med plusenergi teknik och Sunnyteks totala energilösning. Information om projektet.  

Bilden högst uppe till höger visar den nya unika soltegel systemet i terracotta färg. Bilden nedan till höger visar en snygg installation av 12 KW CIGS paneler norr om polcirkeln.

* Solenergi inkluderande solpaneler, solfångare, PVT paneler, soltak, Invertrar och energi lager med batterier. En nyhet är ett nytt soltak där man har solpaneler likt soltegel som ersätter det gamla taket eller sol plåttak med integrerade solceller i plåt profilerna.  Mikro inverters for solpaneler. Sunnytek Soltak med 120 W stående paneler. En smidig och synnerligen prisvärd lösning för villa taket. CIGS 28W soltegel med de bästa egenskaperna.

* Energitak är den nya framtida lösningen. Vi har en smart , enkel och prisvärd lösning med vanliga standard paneler.

* CIGS tunnfilms solpaneler och vårt program. De bästa panelerna på höst och vinter och snygg svart design

* Kristallina solpaneler och vårt program. Helsvarta och snygga paneler och även trekantiga solkpaneler för tak med oregelbunden form.

* Mekanik för montage av olika typer av solpaneler.

* Agrimontage / markmontage av solpaneler på åkermark som. kan användas sosm tidigare

* Solpanelslösningar för uteplatsen / uterummet.  * Solpanelslösninar för garage och carport

Energilösning för ett hus beskriver vad som kan göras med stirlingteknik.

Sammanfattning av våra lösningar för sol el i ert hem.

* Hur man inte skall installera solpanelerna. Skräckexempel på hur det kan bli fel. Det är inte alla installationer som är optimala. Skuggning är ett problemn som alltid måste beaktas.

En intressant nyhet är bifaciala dubbelsidiga solpaneler som även ger el på baksidan. Dessa passar extra bra för markmontage då snö och gräs reflekterar ljuset tämligen bra.Dessa paneler producerarklart  mer energi än andra solpaneler.

Flytande solpanelsmontage på specialgjorda pontorer. Komplett mntagesystem för t.ex sjöar och vikar.

Solfångare för att producera varmvatten för huset. AS 400 är en ny design som levereras som en byggsats och som enkelt kan installeras och den behöver inte frysvätska och den är tät så den bildar ett eget tak.

Färgade solpaneler och byggelement för fasader och balkonger.

Inverters och elektronik för solenergi installationerna. Speciella inverters för nät oberoende drift eller kombinationer av energikällor.

IMG 2625 (1)

Inverters för energianläggningar. Det finns flera storlekar och sorter beroende på kraven och vi har dte mesta inom on grid inverters. hybrid inbverters och Ö drift inverters.

Batterier för solenergi och energilager men även för andra tillämpningar.

Keberos vattenvärmare är en smart tillsats som ger varmt vatten av elen från era solpaneler. Med denna har ni enkelt varmvatten på sommaren då ni har överskott på solenergi. Ger ungefär samkmka funktion som solfångare men smartare och billigare.

Paraboliska solspeglar fokuserar solljuset till en mycket het punkt opch kan värma bland annat mat.

* Termisk isoleringsfärg som verkligen fungerar. Enkel att måla på och ger sedan klart lägre värme förluster.

* Vind drivna propeller kraftverk eller vertikala vindkraftverk.  

* Vattenturbiner och små kraftverk   Miniturbiner från endast 100W och uppåt för små bäckar eller större system på flera MW. Hybridsystem med vind, vatten och sol i kombination samt batterilager.

Stirling tekniken är nu mogen och vi erbjuder ett antal olika lösningar som använder detta system. Det finns ved , pellets och flis eldade system samt lösa inbyggnadsgeneratorer

* Lantbruksfastighet med helt egen energilösning utan nätanslutning.          

Kira System picture unpainted' (kopia)IMG 1212

* Valtis Viva stirling panna för vedeldning som ger el och varmvatten. Denna panna har ett vedmagasin som. laddas npgra gpngerv / dygn och kan producera uppåt 20 KWH / dygn.

* Kira system som använder pellets som bränsle och är helautomatisk..                                 

unnamed (kopia 107)

* Lösningar för energiteknik för mindre träindustrier och de som hanterar ved flis och pellets.    

 *Energilager med saltbatterier. Lite mer om framtidens batteri.                                                              

* Energilager med Ni-Mh teknik inkluderande elektronik. Vi har kombinationer som klarar strömavbrott eller nätanslutning för bästa flexibilitet.                                                                        

 * inverters och hybridelektronik för anslutning mot nät eller energilager

* LED teknik och belysning av alla de slag. Vi bygger egna lampor sedan 10 år och importerar det som behövs. Standard modeller och specialare med effektfull ljussättning, ljusväggar och ljusgolv. Styrd belysning med Web interface mm. Unikt effektiva Robusta serien gatulampor som drar minst med effekt. Sollampor med panel och batterier som  fungerar i Sverige.

*Ved och pelletsteknik Stirling generatorer från pannor och pelletsbrännare och den unika Stirlingpannan som ger både varmvatten och el när man bränner pellets eller flis. Vi har även vedklyvar, flishuggar samt torksystem för pellets och flis. Vi erbjuda kompletta linjer för att producera pellets av diverse råvara och värmepumpar av olika slag. 

IMG 0284

Termoelektriska generatorer och Stirling eller ORC teknik. Biogas system och gasmotorer och generatorer. Gengas teknik.

* Ventilation med värmeåtervinning. Filter och värmeväxlare, FX ventilation och värmepumpar av standardtyp.

* Glasfönster och byggnadsglas. Glaskasetter 1-3 med gasfyllning av modern design mycket låga priser. Glasräcken och trappor. fasadglas.

*  BIPV paneler. Glaspaneler med inbyggda solpaneler som ger energi ut ur väggar och tak.

* Skiv material för byggare. MGO skivor som ersätter gipsskivor men har bättre effekt och starkare men ej dyrare. Cementskivor som är EU klassade. Kanalplasttak och oilka plastskivor av olika slag ofärgade eller färgade. Korrugerade utetak i MGO material för de bästa egenskaperna.

* Rörmokeri delar och rör av alla de slag. Pumpar med mera. badrumsdetaljer, plastbaserat rör, filterteknik. Vattenrening med filter och osmosteknik, avsaltning.

* Armeringsteknik för gjutning med armering i basalt som ej rostar och starkt som stål och väger lite klassificerat utomlands. Perfekt vid salt vattentillämpningar.

Sideface View

* Miljöteknik och återvinning av avfall med olika teknik. Avfallsförbränning, värmeåtervinning av oanvänd restvärme med lägre temperaturer 40 C och uppåt, ORC teknik.

* Pyrolyssystem för bildäck och plaster.  Bra teknik för att hantera sopor, plaster och gamla däck. 

* Gengasteknik och gengasaggregat för diverse intressanta applikationer .

* Converter som gör diesel av biomassa eller plaster och däck.

* Avsaltningsanläggningar för produktion av dricksvatten.

* Säkerhetslösningar med CCTV och larmteknik. Vi har utvecklat denna teknik i 30 år och byggt många avancerade system. Aktiva laserkameror. termiska kameror och radargivare men även lösningen för bostaden. 

Försäljningsvillkor.

* Villkoren är enkla.  Levernastiden är 2-6 veckor och betalningen sker i förskott vid order. Vi ger garanti och vi har ett bra säljstöd och de bästa priserna. 

* Budgetpris anges på många av sakerna och ex moms. Oftast är leveranser ex fabriken så import frakten tillkommer till Sverige. Detta beror på att kostnaden varierar en massa pga. vikt , voilym och antal. Båt kostar ej mycket vid större beställningar.

Priserna är cirka priser och påverkas av valutavariationer. Leveransen är även fritt utländsk fabrik då antalet och transportmetoden. 

Vi ser normalt båtfrakt som mest lämpligt om det skall förbli billigt. Är det flera M3 i volym och 500 kg eller mer i vikt är fraktkostnaderna låga.

Web site in English         Sunnytek nyheter        Contacts           Electro optics part.      Power for Africa special

Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se