Batteri teknik  

unnamed-5 copyIMG 1782

Sunnytek har utvecklat batterilösningar under flera år för solsystem. Energilager får stöd och bidrag från länsstyrelsen i samband med installation av solfarmer för Ert hem. 

De större solcellsbatterierna har  över 30 000 laddcyckeler och 10 års garanti. 

Special batterier fär båten som är lätta och kraftfulla med Lithium eller LTO teknik.

* Energilager i huset som har solenergi.

* Blybatterier av olika slag från leveratörer i Asien eller Europa. Batterierna kan vara av vanlig biltyp men även AGM batterier. De bästa batteriet är Gel batteriet.   

* Bly-Kol är den nyaste modellen med egenskaper som klart överträffat vanliga blybatterier.

Vi har även rörceller för större batterilager OPZV batterier med 2 volts celler används ofta då kraven är höga. Vi har byggt 90 KWH system med dessa batterier.

* Redox flödesbatterier . Dessa har unika egenskaper poch är specielt brta vid större system. Mycket lång livslängd.

unnamed (kopia)

* Bipolära Ni-Mh batterier är en bra batterilösning de är Svenska och mycket miljövänliga och har goda egenskaper i de flesta applikationerna. Livslängden är ca 20 år som energilager och de laddas och urladdas snabbt. 

* Komplett energilösning med den nya Ni-Mh tekniken inkluderande elektroniken som behövs.

* Saltbatteri med unika egenskaper. Detta batteri är det mest miljövänliga batteriet med mycket bra egenskaper. Livslängd som energilager ca 15 år med djupcykling ned tíll nästan 100% djup

* Li-Fe-Po batterier av olika slag. Dessa batterier är bättre än Lithium Jon batterier de är stabila och håller längre. En serie är direkt kompatibel med 12 volts bil och båt batterier och har samma laddare med bra egenskaper och lång livslängd.

* LTO batteriet är en variant med Lithium Titan Oxid med oöverträffade egenskaper som livslängd 10000 cykler / 30 år men även högsta tänkbara ladd och startström. Kan i vissa fall laddas / urladdas på 6 minuter.  

img indexlist-1 copy

* NAS batteriet är en bra lösning om detfinns behov för mer än 1 MWH kapacitet. Detta batteri levereras i containers och har egenskaper för större energilager som industrisystem eller samhällskritiska applikationer. Livslängden är 10 000 cykler / 90% / 30 år. Lägsta LCC kostnaden för stora batterisystem

Engelsk information om LTO batterier.         * Saltbatterier för energilager.

* Engelsk sammanfattning om större energilager och batteriteknik.

* Containerbaserade energilager.                      * NiFe batterier av robust typ

Lösningar finns för att producera el med energilager med vätgas och bränsleceller.  Vätgas tankar kan lagra energin under lång tid och slits inte som batterier.

* Inverters och elektronik för er solfarm.

* Sammanfattning av energilager med vidare länkning

* Growatt energilager baserat på US 2000 celler från Pylontech.

* Rackbaserade energilager Screen Shot 2017-11-28 at 20.15.05Pylontech med flera.


* Retur till Fixarsidan.       * Retur till solenergi.       * Retur till energilager.      * Retur till inverters.     * Retur hemsida 1

Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se