Allmänt om Mono och Polykristallina solpaneler

Sunnytek kristallina solpaneler finns i några olika modeller för olika önskemål. Vi säljer i stort sett bara helsvarta paneler med svarta ramar då de traditionella med aluminfärgade ramar och vit plast inte efterfrågas. Idag är det helsvart solpaneler som gäller och vi har flera passande modeller. 

Kristallina paneler kan ge mer effeklt än tunnfilmspaneler på sommaren med bra sol. Vid sämre väder är tunnfilmsteknik klart bättre.  De flesta paneler vi har använder PERC tekniken för bättre utbyte. Detta ger lite extra produktion genom en bättre verkningsgrad.

* Perlight think Black är en mycket snygg helsvart solcellspanel med monokristallin design. Rimlig prisbild med högsta kvalitet.

* Perlight Think smart solpaneler med inbyggda TIGO optimerare. Den inbyggda optimeraren kompenserar för ljusvariationer och skuggor så panelerna ger klart mer solenergi sett över året.

* Perlight vattentäta solpaneler / soltegel med 120 W effeklt och vattentäta läkt tegel.

* Trekantiga solpaneler som fyller ut ett oregelbundet tak bättre. Nu kan vi leverera ett betydligt snyggare integrerat solpanelstak.

* Polska solpaneler av bra kvalitet. Denna leveratör är en av de äldre tillverkartna med mycket bra kvalitet på produkterna.

* Lågpris Kina paneler för den ekonomiskt sinnade.

* Färgade solpaneler i bland annat terrakotta och svart.


Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se