Fönster , skivor , tak och byggmaterial

En nyhet är att det har kommit fram nya intressanta byggprodukter utomlands som ännu inte har presenterats i Sverige. Här kan vi erbjuda fönster med god funktion, kvalitet och pris jämfört mot det som är standard i Sverige.

Bilderna visar. 

* Elektriskt styrda fönster som kan dimmas till mjölkglas / opalglas på kommando med en elsignal. 

Unknxown.jpeg

* MGO skivor.  Magnesiumsilikat / magnesiumoxid som ersätter gipsskivor eller cementskivor, fibercementskivor  eller färgade och ofärgade fasadskivor som är standard i flera länder där gips inte är godkänt. Flera av skivorna är certifierade i EU men inte alla är godkända utanför EU området som har andra och ofta mera genomtänkta krav.

* Fibercement skivor av olika slag och med olika färger, fasad uteversioner. Dessa är EC certifierade fullt ut.

* Takskivor for utetak i MGO med mycket bra egenskaper och hållbarhet. Utomordentligt brandtåligt och korrosionståligt starkt och ljuddämpand.

* Kanalplast skivor och tak samt plast skivor av olika slag.  Det finns ett stort utbud av skivor med bra kvalitet och certifiering. 

Bilder på kanalplasttak.

* Plastskivor av klar eller färgad Plexi, Akrylglas, Lexan / Polycarbonat med mera. Mönstrade modeller och förformade mpot ritning.

* Glaskasetter med isolerglas design med gasfyllning och beläggningar som finns med genomskinliga solpaneler inbyggda i kassetten. Energi kommer ur fönstret som får ett utseende som solfilm eller spegelbeläggning som är modernt idag.

* Glas av alla de slag för byggnation.  Härdat, laminerat, färgatklarglas.

* Brandskyddstextilier och alla andra sorters byggnadstextiler för ventilarion och resonansdämpning. Kiseltextilier som tål brand mycket bra och basalttextilier.

* Aluminium material och profiler till sanslöst bra priser. Standard sortiment men även kundspecifika profiler med egen ritning och vid 500 Kg i leverans erbjuds ett lågt pris.

Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se