Soltak med flex sol gummi membran paneler

IMG 7736

Dessa paneler tillverkas i Italien av en taktillverkare och är ett koncept fö att göra bra tak med inbyggda Cigs tunnfilms paneler monterade på en gummiduk som klistras fast på taket.Panelerna är robusta och kan hantera ett underlag som ej är helt hårt. Lite flex i underlaget kan få förekomma.

EPV136 flexpanel  är en långsmal panel på 136 W effekt som levereras i en rulle. Längden är 5412 mm och bredden 373 mm. Den är 4 mm tjock med stödduken och väger 7.4 Kg Den är certifierad i EU.

Denna panel är prisvärd och kostar endast ca  Euro 0.9/W levererat på Pall ex frakt från Italien

* Mera om flex paneler av membrantyp.PV Flex 370 flex panel är en större version med högre effekt. Den är tämligen bred och kräver då en annan typ av tak för att klistras över hela ytan.
Denna panel levereras i rullar på pall. Pris  endast Euro 1.5 / W fritt fabriken i Italien

Vi har även en variant som kan böjas runt stolpar med liten diameter ned till 150 mm. Perfekt för montage på lampstolpar mm.

Solar-panel-module-designs-Soluxio-solar-street-light-color-options (kopia 2)Solar-panel-module-Soluxio-cylindrical-solar-cell-module (kopia 2)Solar-light-post-Soluxio-solar-street-light-luminaire-and-armature-top-fittings (kopia 2)Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se