Ved och flisteknik samt pannor

Vedspisar , braskaminer för pellets och ved eldning av ett antal olika modeller. Vi har en hel del modeller med vettig prisnivå och bra kvalitet från både Europa och Kina. Fläktkylda eller vattenmantlade med pelletsmagasin för ett dygns drift. Pris från 2000 kr och uppåt.
Hetvattenpannor för uppvärmning.   Varmluftpannor med ved eller pelletseldning

Sunnytek har även större industriella ångpannor av olika slag.

Electro stirling vedpanna som är en mycket unik vedpanna. Detta är en vedpanna med vedmagasin men den har förutom varmvatten även en Stiring generatoir inbyggd i pannan som kan ge upp till 1 KW el när man eldar.  Här har man då varmvatten och ca 20-22 KWH el per dag ur sin egen vedpanna.   Prishärad  110 000 kr komplett.

Electro Stirling flis och pellets panna som har en snarlik design men är rätt annorlunda. Denna ger också varmvatten och el men även näringsrik aska / biokol med bra egenskaper som gödse.    Pris: 100 000 kr komplett.

Electro Stirling gaspanna har gas som bränsle och ger varmvatten och elektricitet. Ersätter värme i huset med gasdrift. Fungerar bra med biogas från lantbruket och fungerar utmärkt för naturgas drift.                                                                          

  Information om Biogen Stirling panna med pellets eldning.

images

Termoelektriska generatorer som sätts på en panna eller kamin och kan ge skapligt hög el effekt ur värme utan några rörliga delar. Vi bygger egna system runt dessa som ger elektricitet ur en modifierad kamin eller panna. Detta är en framtida intresant teknik som medger frihet från ett opålitligt och dyrt elnät.

Energilösning i skogsfastigheter. Hur ni kan klippa elkabeln?  Här har vi en hel del för den som vill fixa allt själv eller till och med starta en pellets eller flislinje och sälja råvaran som bränsle. Sunnytek har kompletta processlinjer för storskalig produktion.

unnamed-3 copy 10Thailand-Forest-Machinery-Used-Large-Wood-Chipper-Machine-Wood-Chipper.jpg 640x640

* Vedklyvar av olika slag.

* Stubb splittrare för grova vedbitar.

* Flishuggar / Flis tuggar av olika slag.

* Pelletsproduktion. Gör er egna pellets eller pellets från er råvara att säljas.

* Pelletspressar för lite mindre tillverkare. Billiga och smidiga maskiner för den med egen råvara att sälja. Prishärad ca 10 000 kr för en komplett maskin och uppåt.

* Tekniska lösningar och prylar för mindre träindustrier lantgårdar och sågverk med mera.

bjdtguolu.140053

Större flis och pelletsbrännare för befintliga pannor med t.ex oljebrännare. Byt ut och elda med flis från egen tillverkning. Dessa finns i storleken upp  till 8 MW och passar tämligen enkelt på de flesta äldre pannor.

Vår stora flis brännare för industripannor med hela 6 MW uteffekt.

Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se