Sol och energisystem och belysning i kort

QQ图片20140417161200


Solpaneler  för elenergi. Paneler från små 3 W till stora 440W. Tunnfilm eller kiselteknik beroende på kraven. Montage system och skenor samt kablar och alla tillbehör som behövs för elgenerering. Invertrar och Mikroinvertrar för bästa utbytet.  Kompletta tak med paneler. 

   

BIPV solpaneler som är byggnadsintegrerade byggelement som vägg och solpanel i ett och transparenta modeller med halvgenomskinlig funktion. Solfångare för varmvatten upp till 165 C i temperatur. Koncentratortyp för högsta verkningsgrad eller enklare platta paneler. Hybridpaneler som ger både el och varmvatten.

Batterier och back-up system för energilagring. Blybatterier av bättre typ. Lithium / Li-Fe-Po batterier med hög kapacitet och kraftfulla egenskaper. Vanadiumredox flödesbatterier för de riktigt stora systemen. Detta kompletteras med 1 och 3 fas invertrar för 230/380 Volt. Till vänster 24 volts system på 931 AH för ett barnhem i Burundi. Till höger ett 12 volt 60AH LI-Fe-PO batteri som kan användas och kan laddas vid 60C temperatur och klarar 8000 djupurladdningar till 20% av kapaciteten.

Minikraftverk / vattenturbiner 300W till 100 KW. Sunnytek har Kaplanturbiner, Peltonturbiner och Francisturbiner i alla storlekat med tillhörande reglersystem. Perfekt för den lilla bäcken då de kan klara sig på en meters fallhöjd och små vattenmängder. Till vänster en 1000W kaplanturbin med högt placerad generator. Till höger en Peltonturbin på 3000W med pådragsventil för vattenflödet. Dessa är ytterst prisvärda och kan klara en hel del.

Vindgeneratorer av olika typ från 10 W till 50 KW i effekt. Små tysta system eller propellersystem som har andra fördelar de kan kopplas ihop med sol och vattenkraftverken i hybridsystem. Har man ett extrabatteri anslutet kan man enklare klippa elkabeln till kraftleverantören. 

Lampor och belysningssystem från Sunnytek

Sunnytek har sysslat med ledbelysning i tio år och utvecklingen har varit fantastisk. Ledlampan är den bästa och prisvärda lampan. Dock skall man välja rätt ledlampa vilket kan kräva lite analys och tänkande. Sunnytek egenutvecklar lampor och samarbetar med partners.

Butiksampor för infällning i tak eller som spotlight. Sunnytek har ett brett program av standardlampor men även special och stylinglampor och bygger även egna lampor på kundorder.

Sunnytek energitak är vår nya framtidslösning. Ny Svensk utvecklad design.


Ledlampor för hembrumed standard E-sockel baserade på den nyaste “filament “ tekniken. Bra verkningsgrad men framför allt trevlig färg på ljuset som passar i hem eller mysmiljö. Varmt ljus och trevligt nyans på det vita ljuset och en bra verkningsrrad som är klart bättre än normala led sockellampor med 360 graders spridning på ljusloben. 

EX klassade lampor för krävande miljö på bensionstationer eller innom kemisk industri. Marina lampsystem för oceangående fartyg med marin / ocean klassning.

Ledlysrör av standardtyp med mycket bra verkningsgrad som ger dubbelt så mycket ljus som tidigare T5/T8 modeller med samma elektrisk effekt. De finns även som komplett armatur och de är mycket robusta och fungerar utomhus. 

Stylade lampor och innebelysning av olika slag

Trädgårds och speciallampor. Sunnytek har hundratals olika modeller från en mångfald av leverantörer.

Ovanliga och exotiska produkter, material och specialsaker

Under många år har vi producerat produkter som är mera ovanliga och som ibland behövs byggas om.

Sunnytek har kompletterar vårt sortiment med laser och elektrooptik 

Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se