Vindkraft

Screen Shot 2014-11-13 at 4.31.37 PMVertical Axis Wind Turbine

Sunnytek samarbetar med  leveratörer som har olika modeller med goda egenskaper att erbjuda.           Till vänster ses en vertikal generator som fungerar med ett lågt ljud och vibrerar inte eller låter inte som en propeller. Storleken är 50 W till 200 KW.                                            

Till höger ses en skovelturbin som har snarlika egenskaper men har som mest 1 KW effekt. Mycket tyst och vibrationsfri.

540842791 510100 0736

Till vänster ses en cirkulär vertikalturbin på 50W avsedd för gatulampor som då får sin el från turbinen. Vi har den kompletta lampan med både solpaneler och vindgenerator

100 0737

Till höger ses en hybridanläggning som vår personal designat och byggt i Ursvik Sundbyberg. Vertikal vindgenerator på 500W kombinerat med solpaneler på 600W och på marken ett batterilager med Li-Fe-Po batterier på 2.4 KWH i kapacitet.  Systemet ger ljus i en lekplats i ett bostadsområde till 7 st LED parklampor. 

small-5kw-wind-generator-220v-for-sale.jpg 350x350

I skåpet sitter batterierna i grå lådor samt växelriktare och vindsnurrans kontrollelektronik i en blå låda.Systemet används året runt.
Skovel turbin 1-5 KW storlek men nytt snyggt utseende 

* 5 KW bygglovsfri vindgenerator av vertikal typ.

* 10 KW Aeolus vertikal vindturbin. Full specifikation.


VWM 10K Detaljerat datablad på 10 KW vertikal vid generator designad för hårda vindar på 60 meter per sekund. Special designad en gång för en polarstation. Specialdesignad platt lågvarvig generator med pereferilindningar. Borstlös och driftsäker konstruktion utan växellåda. Installerad i Norden och många andra länder.

VWM 60 är en större modell på 60 KW av en robust design. Många av dessa är i drift sedan flera år i Europa och över hela klotet.  Detaljerat datablad VWM 60 vindturbin

Energilösninmgar för avlägsna installationer där en hybridlösning med solpaneler och vindkraft ger energi via ett backup system.

Sunnytek har anslutningsteknik för att köra ett vindkraftverk on eller off grid och mot befintligt elnät.

Systemen ger stabil el och sköter sig själv. MPPT teknik och special invertrar kan hantera detta. Storlek från 1KW och uppåt flera hundra KW är möjligt.

Belysnings stolpar med hybridlösning. Vind och sol ger alltid el utan extern anslutning och kan fungera flera år utan tillsyn.

* Inverters för att koppla in vindturbiner mot nätet eller off grid.

* Generatorer för vindkraftverk av lågvarvig platt design

* Bygglovsregler för vindkraft i Sverige.


Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se