LEDprofillampor

SMD5050 new rigid strip with lens (2)Rigid with lens

Detta är en ny lösning som har fdramtiden för sig. Lampa i metervara som kan användas på flera olika sätt som passar moderna hus. Vi har ett antal olika aluminiumprofiler som kan monteras på olika sätt och inne i dessa monteras en tape med lysdioder av olika slag. Det kan vara enfärgade, vita eller RGB som kan styras i nyans och styrka med en kontrollenhet.

Catch(04-18-11-2(07-28-16-49-29)

Dessa kan skapa helt nya ljuseffekter och design och passrar bra då krav på utseende och funktion är höga. Vi har kontrollenheter men även möjlighet att styra med Wi-Fi eller direkt med mobilen.

Lamporna har bra kostnadsläge och jämfört med traditionell belysning kan detta bli avsevärt billigare i slutänden i både inköp och drift.

960C

I affärer och montrar erbjuder dessa hely nya möjligheter till display och snygg belysning via indirekta skugglister. Vi har utom och innomhusmodeller och speciella modeller med hög ljusstyrka. De starkaste kan lysa med över 2000 Lumen per meter i ljusstyrka likt med ett ljusstarkt lysrör.

LED skenor av olika modeller med lite bilder att begrunda

LED lysrör som ersätter de gamla eller ny typ med integrerad armatur. Upp till 160 Lumen/ W i ljusutbyte.

Hi-Flux industrial belysning har mycket hög verkningsgrad och ger mer ljus med mindre el än andra ledlampor. Typiskt 130-200 Lumen / W

Unknosdswdwn


1713411318
Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se