CIGS solpaneler av tunnfilmsteknik

s-l400 copy

CIGS panelen är en tunnfilmspanel med mycket bra egenskaper och hög kvalitet. Panelerna är laminerade glaspaneler men även flexibla paneler som beskrives på en annan länk. Panelerna är elegant som tak beklädnad och snö och smuts rinner lätt av då ytan är högplank. CIGS panelen har bra egenskaper i halvskugga och mulet väder och kan fungera i norrläge klart bättre än många andra paneler. Våra paneler är antingen Tyska med Svensk licens från Ångström labratroriumet i Uppsala eller Kinesiska paneler.

CIGS 140W panel från Solibro Tyskland. Detta är en riktigt bra panel med bra effekt per ytenhet som produceras i Sverige med Svensk teknik.  Se bilden ovan.

CIGS CDF paneler med mycket hög uteffekt ur varje panel. Dessa paneler täcker effektområdet 100W till 360W vilket ger möjlighet att bygga större system med färre paneler ( billigare). De större klarar äver 1500 volts DC system så detta reducerar strömmen i kablarna jämfört med de äldre 1000V systemen

CIGS solpaneler 100W - 360W storlek. Rejäla paneler med mycket uteffekt.

CIGS panelen detaljerad information om varför den oftast är det bästa alternativet för en solenergi anläggning i Sverige. INgen panel har bättre egenskaper en mulen höstdag än dessa paneler och de ser även snyggast ut säger de flesta.

CIGS BIPV solpanel som fasadbeklädnad på en skyskrapa. Dessa paneler passar bra som fasadmaterial

Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se