Tunnfilmspaneler

C copyInsertPic (11-22(11-25-15-20-48)unnamed-2 (kopia 2)

roof


Sunnytek tunnfilmspaneler finns i lera olika modeller. De har olika egenskaper med olika användningsområden.

CIGS tunnfilms panelen och varför den ger mer energi än andra solpaneler.

Cd-Te / CIGS solpaneler och soltegel för hus. BIPV byggelement med solpaneler

A-Silicon solpaneler är kiselbaserade med amorft kisel. De har lite speciella egenskaper som passar bra vid svagt solljus.  Special information om a-silicon paneler som finns i flera färger.

Supreme Noveau Standardmodellen har 1400x1100 i mått och ger 130W och är en stabil konstruktion i glas. Den passar i de flesta applikationerna. Detta är en Kisel på glas panel med mycket bra egenskaper för Norden. Idealisk för villor och andra installationer upp till större solfarmer. Den blanka djupsvarta ytan är designmässigt mycket tilltalande.

Supreme mini är snarlik men har 600x1200 i mått och passar där måtten är en fördel. Den har Kadmiumteknik som ger 70-80W.

Flexpaneler av ny typ för klistring på taket med asfalt. Passar på papp och plåttak.

Flexisolar är en flexibel robust CIGS panel som kan användas på olika sätt genom flexibiliteten och produceras som långa band.

BIPV 1 (2) (kopia)

Tunnfilmspanel på glasfiber tegelpannor ett komplett taksystem som liknar ett plåttak.

Information om färgade solpaneler och byggelement. Här finns verklig intressantal lösningar för att få en egen design.

Nollenergihus i Sverige med solpaneler.

BIPV sol paneler används som byggelement som tak eller väggelement och fungerar som solskyddsfilm i fönster. Byt ut ert gamla tegel mut Sunnyteks nya prisvärd solpaneler. 

Special paneler vi laminerar på uppdrag likt paneler för båtdäck och balkongräcken. Kontakta Sunnytek så ger vi Er en offert.

Till höger Skogsvallen som skall ha solpaneler på både tak och väggar

PVT paneler som ger både el och varmvatten.                              Inverters för anslutning av era paneler

Datablad Supreme solpaneler på Svenska                                     Datablad på Supreme tunnfilmspaneler på Engelska                  Datablad Supreme mini paneler

Till höger väggmonterade tunnfilmspaneler som matchar svart glasfasad men dessa ger elektricitet-

Färgade solpaneler. Laminerade rejäla paneler i olika färger för byggnadsintegration.  Videoclip om CIGS paneler som fasad på en skyskrapa.                       Montage och mekanik för solpaneler

* Energilösningar för ditt hus. Unik sammanställning av vad vi kan göra med våra produkter för att skapa en bra energilösning för ett hus. Här går vi igenom flera olika energimetoret ocg analyserar allt,

Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se