Byggnadsintegrerade solpaneler / BIPV

Solpaneler integrerade i byggnaden är en framtida teknik som. snabbt kommer fram och växer. Varför skall en solpanel vara påhängd en byggnad när den kan vara en del av byggnaden. Detta sparar stora pengar och ger bättre funktion och lägre kostnader.

Sunnytek har en del olika lösningar för detta solm täckert det mesta och hjälper till med integrationen i byggnaden. Vi har även hela paketet med allt som behövs för hela installationen.

Effektområdet är mellan 135W och 390 W per panel. Detta beror på dimensionen men också hur många solceller som laminerats in i panelen.

Panelerna är av dubbelglastyp och mycket starka. och hållbara. Det finns ingen plast på utsidan som slits av solens UV ljus. Detta ger då klart längre livslängd på hela panelen.

* Sammanfattning av våra BIPV / Byggnadsintegrerade solpaneler         *  Montage och mekanik av solpaneler

* Information om Sunnyteks nya unika solkassetter som fungerar som innegårds och uterums tak.

Car port design med BIPV semi transparenta solpaneler             * Videoclip om CIGS paneler som fasad på en skyskrapa.

Lite bilder på BIPV installationer.     * Bifaciala solpaneler detaljerad information.      * Information om färgade solpaneler.                   * Information om Inverters.                  * Information om energilager.                * Sunnytek energitak vår nya framtidslösning.


Sunnytek Solar Sweden AB:       Phone +46 73 708 80 64          Mail.  sales@sunnytek.se