Lasersystem och komponenter

Laseoptronix har ett komnplett program med olika lasrar för olika behov. Här visas de olika typerna med länkning till mera detaljerade datablad. Vi har även en del varianter som ej finns på denna soida så kontakta gärna oss om ni söker något specifikt och unikt.

687987381 084CIMG1574

Vänster. Lasermoduler för inbyggnad. Olika färger och uteffekter täcker det mesta i behov. Sammanfattning av våra inbyggnadslasrar.

Höger. Robusta laserenheter för industriell användning. Olika färger och uteffekt. Mönster punkt och linjeoptik.

Elite laserdiodsystem. Mera information

532nm-Green-laser-module-20mW adapter-and-laser-bracketRGB module 300 mWND3-ND3x40-Long-Distance-Green-Laser-Designator-with-mounts-night-vision-light

Väster. industriella linje och krysslasar for markering och inriktning av saker i produktionen. Det finns även ett urval med olika mönsteroptik.

Höger. RGBW laser som är en flerfärgslaser som ger de 3 basfärgerna och kan mixa ljuset till vitt laserljus. Alla färgerna fullt separat kontrolerbara i effekt ochy modulation.

Väster. Rikt och peklasrar av olika slag. Vi ha ett antal varianter som passande för inbyggnad i maskiner och produktionen. Inbyggt batteri och fäste.

Höger. Laserpekare av olika slag för proffsanvändare. Vattentäta poch robusta. Lämpliga för guider och vid ledning av arbete vid räddningsoperationer.

80W-CO2-LaserTube-8w-CO2-Laser-Power-Supply6612 8745Bracket laser2009072311081214


CO2 lasersystem
 som kan skära och bränna i olika material. Vi har även andra högeffektlasrar som dioodlaser och Yag laser för olika industriapplikationer.

Höger. Tunnel lasersystem för gruvor och byggindustrin. Liten punkt på upp till 500 meters avstånd. Grönt . blått eller rött ljus. Lasarna har stabilt fste för noggrann inriktning.


Vänster. Vetenskapliga lasrar av olika slag. Bilden en singelfrekvens CO2 RF exciterad vågledarlaser av minidesign.

Höger. Fästen och mekanik för installation och montage av lasrarna. Olika kav kräver olika lösningar och vi har en hel del och tillverkar och esignar det som behövs.

Vänster . Laserbelysning för kamerasystem med stor räckvidd. Bilden visar en 8W near IR laser med zoombar lins som med mjukvara kan tracka en kamerazoom. Vi har installerat lösningar som klarar 10 Km nattetid.

Elit serien av diodlasrar av hög kvalitet för olika applikationer. Sammanfattningspapper om de olika modellerna

Robust laser för krävande industriella applikationer. Rostfri kapsling och vattenkylning vid behov.

Laserriktljus och linjelasrar för sågverk mm.

Kalibrerade lasermoduler med linjerad stråle

Lasermoduler och små lasrar av olika slag

Copperhead serien avancerade industrilasar med hög effekt och alla färger blått, grönt rött och Infrarött ljus

Krysslasermodul för inbyggnad. Robust design med flera certifieringar.

Tillbehör och fästen för våra larsar

Laserriktljus  LR12- 520 med grönt laser ljus och linjeoptik.

Laseriktljus LR20-635 med hög effekt avsedda för sågverk mm

Sunnytek Solar Sweden AB.  Office 08-73 708 80 64   / +46 73 708 80 64