Kikare och telescope och olika optiska system

gyrokikare

Höger. Gyrostabiliserade kikare med mekaniskt höghastighetsgyro. Denna typ fungerar mycket bra i krävande applikationer och klarar guppig sjö och snabba båtar men även helikopter och flygtillämpningar. 16X förstoring och kristallklar bild ger unitk förmåga att se både bra och långt. Batteri eller extern kaftkälla.

Spaningskikare av binokulär typ med stora linser för användning på stora avstånd i svagt omgivninglsljus. Perfekt för fågelskådning eller liknande. MIL spec högkvalitatiov kikare för den som behöver stabilitet och bra kvalitet . Den levereras med stativ och väger en hel del.

Spaningskikare med spegeltelescope och Gen 2+ bildförstärkare. enna kikare har ett stort 152 mm diameter spoegeltelescope med en bildförstärkare bakpå med en enkel tub men dubbelokular. Med en Pentax adapter M37 kan man ansluta en systemkamera eller digital kamera. M52 adapter ingår. Via annan optik kan en TV / Video kamera anslutas.

Observationssystem med lokalisator är en avancerad kikare med en termisk och en annan observationskanal i synliga spektrat. Det går att välja den kamerateknik som passar bäst just nu. Det finns en laseravståndsmätare för att mäta avståndet till det som betraktas. 

Observationsystem men med GPS och mera funktioner. 

LaserGrab 1000 retroreflexdetektor är ett avancerat system som aktivt söker efter den så kallade retroreflexen inne i ett optiksystem (kattögereflex) och denna framhävs så att man kan upptäcka optiksystem 1000 meter bort. Den kan användas vid rädningsoperationer då den enkelt hittar reflexer långt bort. Den kan även via reflexen visa om någon iaktar oss med en kikare eller liknande. Idealisk för  personskydd av skyddsobjekt.


Specialsystem från en av Sovjets mest kunniga tillverkare av elektro optik. Lemot Belomo verken i Minsk utvecklar och tillverkar avancerad elektroptik av alla de slag. Militära, civila, flyg burna och satellite system. Personalen på 8000 man kan utveckla och ta fram det mesta och vi samarbetar med dom som deras Svenska repersentant. Vi har gjort flera fra,mgångsrika uppdag i Sverige på större projekt i samarbete med Lemt.


Sunnytek Solar Sweden AB.  Office 08-73 708 80 64   / +46 73 708 80 64