Fönster , skivor , tak och byggmaterial

På senare tid har det kommit fram nya intressanta byggprodukter utomlands som ännu ej hittat till Sverige. Här har vi en del fönster med bra funktion, kvalitet och pris mot det som är standard i Sverige.

Bilderna visar. 

* Elektriskt styrda fönster som kan dimmas till mjölkglas / opalglas på kommando med en elsignal. 

Unknxown.jpeg

* MGO skivor.  Magnesiumsilikat / magnesiumoxid som ersätter gipsskivor eller cementskivor, fibercementskivor  eller färgade och ofärgade fasadskivor och är standard i flera länder där gips ej är godkänt. Flera av skivorna certifierade i EU men ej alla men de är godkända utanför EU området som har andra och ofta mera genomtänkta krav.

* Fibercement skivor av olika slag och med olika färger, fasad uteversioner. Dessa är EC certifierade fullt ut.

* Takskivor for utetak i MGO med mycket bra egenskaper och hållbarhet. Utomordentligt brandtåligt och korrosionståligt. Starkt och ljuddämpand.

* Kanalplast skivor och tak samt plast skivor av olika slag.  Det finns ett stort utbud av dessa skivor med bra kvalitet och certifiering. Bilder på kanalplasttak.

* Plastskivor av klar eller färgad Plexi, Akrylglas, Lexan / Polycarbonat med mera. Mönstrade modeller och förformade mpot ritning.

* Glaskasetter med isolerglas design med gasfyllning och beläggningar mm. Finns med genomskinliga solpaneler inbyggda i kassetten. Energi ur fönstret som får ett utseende som solfilm eller spegelbeläggning som är modernt idag.

* Glas av alla de slag för byggnation.  Härdat , laminerat , färgatklarglas.

* Brandskyddstextilier och alla andra sorters byggnadstextiler för ventilarion och resonansdämpning. Kiseltextilier som tål brand mycket bra och basalttextilier.

* Aluminium material och profiler till sanslöst bra priser. Standard sortiment men även kundspecifika profiler med egen ritning och vid 500 Kg i leverans ger ett bra pris.

Sunnytek Solar Sweden AB.  Office 08-73 708 80 64   / +46 73 708 80 64